Marleen van Wegberg

Marleen heeft oorspronkelijk Spaanse Taal en Letterkunde en Bestuursrecht gestudeerd. Daarna heeft zij gewerkt bij diverse non-profit organisaties als adviseur en programmamanager op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Later in haar leven is ze zich meer met de ontwikkeling en begeleiding van individuen gaan bezighouden. Na opleidingen tot coach en mediator heeft ze een centrum voor begeleiding en opleiding in Wijk bij Duurstede opgericht.

Met veel plezier begeleidt ze nu ruim 17 jaar mensen, zowel individueel als in groepsverband, om zichzelf te ontwikkelen en leiden. De laatste jaren is het accent steeds meer op het opleiden en begeleiden van studenten komen te liggen. Recentelijk heeft ze een boek over de achtergronden van de oude getallenleer geschreven. Zij is intrinsiek gemotiveerd om een persoonlijke bijdrage te leveren aan het individueel- en collectief menselijk bewustzijn in deze complexe tijd.

Marleen is vanuit maatschappelijke betrokkenheid als toezichthouder verbonden aan non-profit organisaties op het gebied van wonen, welzijn en zorg, met speciale aandacht voor participatieprocessen van klanten en cliënten.

Aangesloten bij het NOBCO als Practionar Coach. Als professioneel docent bij CRKBO geregistreerd.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram